Selecteer een pagina

Onze Boerderij

De plek waar onze koeien, mensen en zuivel samenkomen

Naast dat we op de markt staan, hebben we ook een winkel aan huis. We kregen namelijk vaak de vraag van mensen of we ook op de boerderij iets deden. Zeker in corona tijd toen mensen veel thuis waren en graag een kijkje kwamen nemen op de boerderij. Naast alle soorten melk verkopen we ook verschillende soorten yoghurt, bavarois, mousse, tiramisu, drinkyoghurt, vla, pudding, roomboter en vlees van runderen. 

Adres en Openingstijden

Maandag

Boerderijwinkel
Het Zuivelbos
13:00 – 16:00 uur

Woensdag

Boerderijwinkel
Het Zuivelbos
13:00 – 16:00 uur

Zaterdag

Boerderijwinkel
Het Zuivelbos
10:00 – 15:00 uur

Sterrebos 13
5491TL Sint-Oedenrode
Noord-Brabant
Nederland

Email: info@hetzuivelbos.nl
Tel: 06-24141447

Te Verweg? Kom langs op de markt!

Onze Geschiedenis

Melkveebedrijf van den Boom is sinds 1978 gevestigd aan het Sterrebos in Sint Oedenrode. Het bedrijf telt momenteel zo`n 110 melkkoeien. Het bedrijf heeft zo n 35 hectare grond in gebruik en teelt al het ruwvoer zelf. Binnen ons bedrijf draait alles op het op het zo goed en efficiënt mogelijk produceren van koemelk. Het
bedrijf is een traditioneel familiebedrijf, wat niet biologisch is maar wel voortdurend streeft naar duurzaamheid met een duidelijke toekomstvisie.

Een oude traditie, een nieuwe generatie.
Een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd aan het familiebedrijf. Het melkwagentje is een idee van Martijn van den Boomen Sanny van der Velden. Wat begon als droom werd werkelijkheid door durf,
passie en geloof. Ze willen iets nieuws bieden wat voor iedereen toegankelijk is. Zo min mogelijk bewerkte zuivel producten die zorgen voor een heerlijke pure smaak. Maar daar blijft het niet bij.

Martijn en Sanny kijken naar de toekomst. Ze vinden dat het zo niet langer kan en willen weten wat er met hun product gebeurt. Zij willen het anders doen. En daar is lef voor nodig om juist dát te doen wat je wilt doen. Zeker wanneer er generaties op generaties voor je waren, om dan te zeggen; dat gaan we doen, maar op onze eigen manier, een nieuwe manier, een betere manier. Daar is durf voor nodig. En respect.

Martijn en Sanny geloven in oude ambacht, traditie en familie maar ook in experimenteren, eigenzinnigheid en avontuur. Respect voor het verleden, maar zuivel anno nu. Klaar voor de toekomst. Kom naar de wei en ervaar het boerenleven zoals het moet zijn.

Kinderopvang ’t Sproetje Zuivelbos

Naast onze boerderijwinkel bevind zich op ons erf ook kinderopvang ’t Sproetje Zuivelbos.

Één plek waar onze lieve sproetjes het boerderij leven kunnen gaan ontdekken, waar  ze kunnen genieten bij de koeien & ontwikkelen in de buitenluicht! Een plek waar onze sproetjes kunnen zien welke producten er allemaal gemaakt kunnen worden op de boerderij van Sanny en Martijn van het Zuivelbos.

Boederijwinkel Het Zuivelbos Sint-Oederode

Kom jij bij ons langs?

Wij nodigen je van harte uit om onze boerderij en markten te bezoeken!

Op onze boerderij delen we graag onze passie voor ambachtelijke zuivelproducten met jullie. Proef de rijke smaak van onze melk, geniet van onze romige yoghurt en ontdek onze verrukkelijke desserts, allemaal vers en met zorg bereid.

We zijn niet alleen te vinden op onze boerderij, maar ook op meerdere markten in de regio. Zo kun je ons gemakkelijk ontmoeten en onze heerlijke producten proeven, zelfs als je niet in staat bent om naar de boerderij te komen.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen te genieten van de smaak van verse zuivel!